Luna de miere este vacanța de care îți vei aduce aminte toată viața. Va fi concediul în care nu vei avea nicio grijă, te vei bucura din plin alături de persoana iubită și vei experimenta preparate locale, cu care altfel nu te-ai fi întâlnit. Când vine vorba de honeymoon, noi vedem paradisul. De aceea, îți recomandăm să alegi o destinație exotică în care să îți începi viața alături de persoana pe care o iubești și care va ocupa primul loc în viața ta. Când spunem Paradis și destinații exotice ne referim la: Thailanda, Maldive, Bali, Mauritius, Phuket, Mexic, Punta Cana, Barbados, Filipine, Vietnam, Zanzibar, Cuba, Seychelles, Havana.

Mai jos vei găsi doar câteva motive pentru care să alegi o destinație exotică pentru luna de miere, iar pe celelalte te lăsăm să le descoperi imediat ce ajungi acolo, ca să nu elucidăm toate misterele unei vacanțe de neuitat.

  1. O singură dată mergi în luna de miere

Luna de miere se întâmplă o singură dată și atunci e momentul să experimentezi tot ce ți se pare mai fascinant și de neatins. Este primul concediu împreună, căsătoriți fiind, și poate unul din cele mai selecte pe care vi-l puteți alege. Ulterior, după ce intrați în rândul familiștilor, poate vă va fi mai greu să vă desprindeți de casă și de birou ca să zburați până la marginile pământului să stați la soare pe o insulă ascunsă de ochii lumii. De aceea, trebuie să profitați la maxim de momentul acesta și să vă bucurați din plin de lux și relaxare.

  1. Experiența unei culturi noi

Diversitatea culturală atrage cei mai mulți turiști. De la palate regale, temple antice, terase de orez, până la plimbări cu elefanții, povești cu papagalii și îmbrățișări de la distanță cu cactușii. Totul e exotic, iar experiențele acestea sunt recomandate măcar o dată în viață. Poți înota cu delfinii, poți vedea care e viața băștinașilor, să te împrietenești și să stai de vorbă cu ei, pentru că aceasta e una din calitățile pentru care sunt renumiți – ospitalitatea.

  1. Experiența mâncării tradiționale

Se spune că mâncarea e drumul spre inima oricărui om. Indiferent de pachetul turistic pe care îl achiziționezi vei avea posibilitatea să experimentezi mâncarea tradițională. Dacă alegi pachetul all inclusive, vei avea parte de cine tematice în care te poți bucura degustând cele mai renumite preparate din destinația pe care ai ales-o. Va fi o bucurie pe cerul gurii, pentru că întreaga combinație de condimente, texturi și alimente care nici măcar nu există la noi, îți oferă clipe pe care greu le poți descrie în cuvinte. Doar cine a fost acolo poate să te înțeleagă când vorbești de gustul unic al mâncării.

  1. Plaje și nisipuri nemaivăzute

Asia, Africa sau America au lucruri atât de diferite de cele întâlnite pe continentul european. Diversitatea, plajele cu nisip alb și de o finețe greu de descris, marea sau oceanele cu o culoare azurie sau ca de smarald, sunt doar câteva dintre lucrurile care îți vor tăia respirația. Insule ascunse printre munți, palmieri înalți sub formă de umbrele de soare, răsărituri văzute de la balcon și apusuri savurate alături de o băutură rece. Toate te fac să îți dorești să rămâi acolo și să nu te întorci prea repede acasă.

Te căsătorești anul acesta și vrei o lună de miere de neuitat?! Pentru o ofertă de honeymoon într-o destinație exotică scrie-ne ACUM!

 

 

Share