Concediile și vacanțele sunt momente care ne plac tuturor, asta fără doar și poate. Modul în care alegem să ne petrecem concediul și activitățile pe care alegem să le desfășurăm pe parcursul acestora, depinde de afinitățile fiecăruia. Totuși, știm că foarte mulți din clienții noștri sunt pasionați de citit și ce alt moment mai bun să citești decât în vacanță?!

Tocmai de aceea, avem câteva recomandări pentru cei cărora le place liniștea muntelui sau susurul blând sau uneori agitat al mării și, de ce nu, aglomerația dintr-o capitală, de care poți sta deoparte dacă te așezi într-un colț cu o carte în mână. Ce să citim în vacanță? Câte cărți să iau cu mine? Să le iau în format tipărit sau Kindle-ul e o alegere mai bună?

În primul rând, suntem dintre cei care recomandăm interacțiune cu cărțile în format tipărit, asta pentru că senzația e cu totul alta. Dacă mergi în concediu, poți liniștit să iei o singură carte și să te bucuri de ea în tihnă. Dacă, totuși, ești un cititor avid, nu ai prea mult spațiu în bagaj, împachetează Kindle-ul și scapi de griji.

Alege cărți ușor de parcurs, care pot să fie citite chiar dacă în jur e zgomot și care nu necesită luare de notițe. Știm cu toții că uneori oamenii lângă care ne așezăm pot să fie gălăgioși sau muzica e dată la un volum foarte mare. Astfel că, e mai bine ca toate cărțile de studiu să nu fie luate în vacanță. Când e concediu, trebuie să fie din toate punctele de vedere.

Mai jos o să vă lăsăm o listă cu câteva dintre titlurile care nouă ne-au atras atenția și vă dorim spor la citit în următorul concediu pe care îl achiziționați de la noi.

 1. Mănâncă, roagă-te, iubește – Elizabeth Gilbert
 2. Povestea mea – Michelle Obama
 3. Supraviețuitorii – Bear Grylls
 4. Oamenii fericiți citesc și beau cafea – Martin Lugand
 5. Cele cinci limbaje ale iubirii – Gary Chapman
 6. 27 de pași – Tibi Ușeriu
 7. Un bărbat pe nume Ove – Fredrik Backman
 8. Cel mai mic sărut pomenit vreodată – Mathias Malzieu
 9. Îmblânzirea tigrului – Tony Anthony
 10. Viața pe un peron – Octavian Paler

De la clienții noștri:

 1. Regatul spinilor și al trandafirilor – Sarah J. Maas
 2. Putere nemărginită – Anthony Robbins

Dacă mai aveți recomandări le așteptăm cu drag și vom completa lista.

Share